Dlouhodobé objednávky

Kontakty   * Ceník a předpisy   * Dlouhodobé objednávky   * On-line rezervace

 

Dlouhodobé objednávky:

Zde si vyřídíte dlouhodobé (pravidelné) objednávky a objednávky velkých sportovních akcí.

Před vyplněním objednávky a jejím odesláním se seznamte s informacemi o zpracování osobních údajů:
Informace o zpracování osobních údajů účastníků aktivit Centra sportovních aktivit Vysokého učení technického v Brně

Informace o správci osobních údajů
Správce osobních údajů, kterým je Vysoké učení technické v Brně, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, IČ: 00216305, DIČ: CZ00216305, je veřejnou vysokou školou zřízenou zákonem. Při své činnosti Vysoké učení technické v Brně zpracovává osobní údaje podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a podle dalších právních předpisů. Vysoké učení technické v Brně (dále i „VUT v Brně“) ustanovilo pověřence pro ochranu osobních údajů, kterým je RNDr. Mgr. Daniela Dvorská. Pověřence je možno kontaktovat na adrese sídla VUT v Brně, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, e-mail: poverenec@vutbr.cz.

Informace o osobních údajích, které jsou o účastnících aktivit Centra sportovních aktivit (dále i „CESA“) VUT v Brně zpracovávány v souvislosti s poskytovanými službami
Správce údajů zpracovává pro účely vedení agendy aktivit CESA následující osobní údaje subjektů údajů, kterými jsou účastníci aktivit CESA:
Jméno a příjmení
Datum narození
Státní občanství
Adresa místa trvalého pobytu na území České republiky, případně doručovací adresa v České republice, byla-li subjektem v jeho zájmu poskytnuta
E-mailová adresa a telefon
Číslo bankovního účtu, jsou-li z něho hrazeny úhrady za poskytnuté služby

Zákonnost zpracování osobních údajů
Právním důvodem pro zpracování uvedených osobních údajů je smlouva. Tímto postupem správce nejsou narušena práva subjektů údajů.

Informace o době zpracovávání osobních údajů
Osobní údaje účastníků aktivit CESA VUT v Brně budou v listinných a elektronických informačních systémech VUT v Brně uchovávány po dobu 10 let od doby poslední objednávky služeb, poté budou posouzeny a buď předány do Archivu VUT v Brně nebo zlikvidovány. Registrace účastníka aktivit bude zrušena na jeho žádost.

Informace o předávání osobních údajů
Osobní údaje jsou předávány pouze u zahraničních zájezdů ubytovacím zařízením, a to v rozsahu požadované povinné evidence podle práva státu, v němž je ubytování zajištěno.

Práva subjektů údajů
Subjekt údajů má právo požadovat od správce osobních údajů (dále i „správce údajů“) přístup k osobním údajům (může požadovat informaci o tom, jaké jeho osobní údaje jsou zpracovávány), právo na jejich úpravu nebo i výmaz, popřípadě omezení zpracování. Subjekt údajů může vznést námitku proti zpracování a má právo na přenositelnost osobních údajů.
Žádosti, ve kterých subjekt údajů uplatní práva uvedená v předchozí větě, mohou být doručeny osobně na podatelnu VUT v Brně, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, nebo elektronickou poštou na adresu epodatelna@vutbr.cz. Uvedená podání budou posouzena a vyřízena podle Nařízení GDPR a podle dalších platných právních předpisů.
Subjekt údajů má dále právo podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, stížnost, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno Nařízení GDPR. Kontaktní údaje dozorového úřadu jsou: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, elektronická podatelna posta@uoou.cz .

Objednávku zasílejte ve formě formuláře na objednavky@cesa.vutbr.cz nebo kovacsova@cesa.vutbr.cz, případně pro dotazy volejte 541 14 3484 nebo 739 329 844 (Po - Pá 8:00 - 16:00).